Test znalostí
1. Jak se jmenuje herečka která hraje Piper?
|
a) Shannen Doherty |
b) Alyssa Milano |
|
c) Holly Marie Combs |
d) Rose McGowan |
2. Která ze sester zemře v posledním díle 3.série?
|
a) Paige |
b) Piper |
|
c) Phoebe |
d) Prue |
3. Jak se jmenuje světlonoš sester?
|
a) Sam |
b) Leo |
|
c) Cole |
d) Andy |
4. Kolik sérií Čarodějek bylo do teď natočeno?
|
a) 3 |
b) 4 |
|
c) 5 |
d) 6 |
5. Která ze sester je nejstarší?
|
a) Phoebe |
b) Piper |
|
c) Prue |
d) Paige |
6. Jak se jmenuje otec Paige?
|
a) Leo |
b) Sam |
|
c) Daryl |
d) Victor |
7. Kdo našel Knihu stínů?
|
a) Prue |
b) Piper |
|
c) Phoebe |
d) Paige |
8. Jak se jmenuje kočka Halliwellových?
|
a) Kit |
b) Kitty |
|
c) Kate |
d) Kokot |
9. Který démon se objevil jak v 1.,2. tak i 5. sérii?
|
a) Abraxas |
b) Barbus |
|
c) Cryto |
d) Wendigo |
10. Které ze sester se v 5.sérii narodí dcera?
|
a) Piper |
b) Phoebe |
|
c) Paige |
d) Žádné |
-výsledky-
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|
C |
D |
B |
D |
C |
B |
C |
A |
B |
D |
2 test
| Kolik sérií bylo zatím natočeno? |
| 6 |
| 7 |
| 5 |
| 8 |
| Otázka 2/15 |
| Jak se jmenuje démon, který zabil Prue? |
| Shax |
| Barbar |
| Balthazar |
| Temnonoš |
| Otázka 3/15 |
| Kolik dětí má Piper na konci 6. série? |
| 5 |
| 3 |
| 2 |
| 1 |
| Otázka 4/15 |
| Jak se jmenuje celým jménem herčka Phoebe? |
| Alyssa Milano |
| Alyssa Jane Milano |
| Allysa Milano |
| Allysa Jane Milano |
| Otázka 5/15 |
| Kdo to byl Andy? |
| policista |
| čaroděj |
| démon |
| starší |
| Otázka 6/15 |
| Kdo se přimluvil za svatbu Lea a Piper ze starších? |
| Viktor |
| nikdo |
| Gideon |
| Sam |
| Otázka 7/15 |
| Ve kterém díle se Paige dozvěděla, že je Chris jejím synovcem? |
| Špatný, špatný den |
| Chris´s crossed |
| Spin city |
| Sním o Phoebe |
| Otázka 8/15 |
| Jaké je celé jméno nejstaršího syna Piper? |
| Wyatt Halliwell |
| Wyatt Mathews Halliwell |
| Chris Halliwell |
| Chris Perry Halliwell |
| Otázka 9/15 |
| Jaká sestra je nejmladší? |
| Piper |
| Prue |
| Paige |
| Phoebe |
| Otázka 10/15 |
| Jak se jmenuje klub Piper? |
| S4 |
| W1 |
| A2 |
| P3 |
| Otázka 11/15 |
| Jak sestry zjistily, že je Leo světlonoš? |
| Phoebe ho viděla levitovat |
| Piper ho viděla přenášet se |
| Leo jim to řekl |
| Prue ho zachránila před Temnonošem |
| Otázka 12/15 |
| Komu řekl Chris dřív mami či tati? |
| Leovi |
| oběma současně |
| Piper |
| ještě nikomu |
| Otázka 13/15 |
| Která sestra byla mořskou pannou? |
| Paige |
| Phoebe |
| Prue |
| Piper |
| Otázka 14/15 |
| Jak se jmenuje Chisovo snoubenka? |
| Billie |
| Belinda |
| Bianca |
| Brenda |
| Otázka 15/15 |
| Jak se jmenuje celým jménem herec Coula? |
| Julian McMahon |
| Julian Dana William McMahon |
| Julian William McMahon |
| Julian Dana McMahon |
BODOVÁNÍ
bez chyby-dokonalý
1-2 chyba-výborný
3-4 chyby-dobrý
5-7 chyb-chválihodný
8-9 chyb-špatný
10-15 hrozný


